Těstoviny Trenette z města Albenga jsou typické pro ligurskou oblast Itálie vyráběny z výběrové tvrdé pšenice a díky způsobu zpracování jako je prodloužené mletí, pomalé míchání a velmi pozvolné sušení si zachovávají cenné nutriční hodnoty semoliny a vynikající chuť čerstvých těstovin, jsou lahodné na skus a skvěle se vážou s omáčkami, takže chuť pokrmu je rovnoměrně vyvážená.
Porovnejte jejich dokonalou chuť s běžně dostupnou průmyslovou produkcí těstovin.
hmotnost 500 g
Vyrobeno v Itálii
Složení: Semolina - mouka ze 100% výběrové tvrdé pšenice, voda. Obsahuje lepek.
Průměrná výživová hodnota na 100 g:
Energetická hodnota 1473 KJ - 347 kcal
Tuky 1,5 g ( z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g)
Sacharidy 70 g ( z toho cukry 3 g)
Vláknina 2,9 g
Bílkoviny 12 g
Sůl 0,01 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.